Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Κάτω από τις προσδοκίες οι πωλήσεις του PlayStation VR2

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, οι πωλήσεις του PlayStation VR2 μέσα στις πρώτες έξι εβδομάδες από το λανσάρισμά του θα είναι λιγότερες από 300.000 συστήματα. Λέγεται πως ως το τέλος του τρέχοντος μήνα είχαν πουληθεί 270.000 μονάδες. Πριν μερικές εβδομάδες το ειδησιογραφικό πρακτορείο ισχυριζόταν πως η Sony είχε μειώσει τις προβλέψεις της για τις αποστολές του νέου VR headset στα καταστήματα και ανέμενε να πουλήσει γύρω στο 1 εκ. συστήματα μέσα στο παράθυρο κυκλοφορίας του, λόγω των πολύ χαμηλών προπαραγγελιών.

Ως τώρα η Sony δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα και αρκέστηκε να πει ότι όχι μόνο δεν είχε μειώσει την παραγωγή του PSVR2 αλλά διαπιστώνει τον ενθουσιασμό του κόσμου για τη συσκευή και τα παιχνίδια της.


Το PSVR2 λανσαρίστηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2023 με 37 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων το Horizon Call of the Mountain. Αυτό που προβληματίζει κυρίως το κοινό είναι η τιμή του, που βρίσκεται στα €599, πιο ψηλά από εκείνη του PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Όπως και το πρώτο VR, έτσι και το VR2 θα πάει άπατο................
      Τώρα...Το γιατί η SONY επέμενει τόσο πολύ σε μια πεθαμένη (για το Gaming έτσι) τεχνολογία, αυτό πραγματικά είναι απορίας άξιο!

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Είναι πολύ λογικό να μην έχει πουλήσει αρκετά. Μέχρι πριν λίγο καιρό ο κόσμος δεν έβρισκε κονσόλες και οι κονσόλες που έβρισκε ήταν σε απαράδεκτες τιμές. Η ζωή γενικά έχει γίνει πιο ακριβή, οπότε ίσως να έχει να κάνει και με την ακρίβεια που υπάρχει. Τέλος τα παιχνίδια που υπάρχουν ίσως ακόμα δεν δικαιολογούν την αγορά ενός πανάκριβου περιφεριακού.

*