Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bobby Kotick εναντίον Sony για τις προσπάθειες να αποτραπεί η συγχώνευση με τη Microsoft

*
Ο CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick υποστηρίζει ότι η προσπάθεια της Sony να αποτρέψει την πώληση της δημουργού του Call of Duty στη Microsoft, μακροπρόθεσμα δεν θα αποβεί εναντίον του PlayStation. Σε email που στάλθηκε στους υπαλλήλους της Activision, ο Kotick παρείχε ενημέρωση σχετικά με την πορεία της πρότασης εξαγοράς και χαρακτήρισε απογοητευτική τη στάση της Sony. Μάλιστα, έκανε αναφορά στα όσα υποστηρίζει η τελευταία, ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει προβληματικές εκδόσεις του Call of Duty στο PlayStation αν τελικά εξαγοράσει την Activision.

"Όλοι γνωρίζουμε ότι οι fans μας θα είναι οι πρώτοι που θα καταστήσουν τη Microsoft υπεύθυνη για την τήρηση των υποσχέσεών της για ισοτιμία περιεχομένου και ποιότητας. Και όλοι εμείς που εργαζόμαστε τόσο σκληρά για να προσφέρουμε τα καλύτερα παιχνίδια στον κλάδο μας νοιαζόμαστε πολύ για τους παίκτες και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουμε ποτέ υποβαθμισμένες εκδόσεις των παιχνιδιών μας".


Τον περασμένο μήνα, η εκτελεστική αντιπρόεδρος εταιρικών υποθέσεων και CCO της Activision Blizzard, Lulu Cheng Meservey, ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος της SIE Jim Ryan είχε δηλώσει στη Microsoft και την Activision: "Δεν θέλω μια νέα συμφωνία Call of Duty. Θέλω απλώς να εμποδίσω τη συγχώνευσή σας"

Ο Kotick αναφέρθηκε επίσης σε αυτό το σχόλιο στο email του προς το προσωπικό.

"Η Sony παραδέχτηκε ότι στην πραγματικότητα δεν ανησυχεί για μια συμφωνία σχετικά με το Call of Duty – απλώς θα ήθελε να αποτρέψει τη συγχώνευσή μας. Αυτή είναι προφανώς απογοητευτική συμπεριφορά από έναν συνεργάτη για σχεδόν τριάντα χρόνια, αλλά δεν θα επιτρέψουμε στη συμπεριφορά της Sony να επηρεάσει τη μακροχρόνια σχέση μας".

"Οι παίκτες του PlayStation γνωρίζουν ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά παιχνίδια στις πλατφόρμες της Sony, όπως κάναμε από την κυκλοφορία του PlayStation".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*