Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βρέθηκε το παιχνίδι που συναγωνίζεται την κακή ποιότητα του The Lord of the Rings: Gollum

*
Δεν πέρασε πολύς καιρός και να που βρέθηκε παιχνίδι το οποίο μπορεί να ανταγωνιστεί με αξιώσεις την πολύ κακή ποιότητα του The Lord of the Rings: Gollum. Πρόκειται για το Skull Island: Rise of Kong που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες για PC και κονσόλες και έχει κατορθώσει να αποσπάσει το ενδιαφέρον των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που διαρκώς δημοσιεύουν videos με τα κάκιστα γραφικά του. Ένα από αυτά, που έχει πάνω από 30.000 likes στο X, παρουσιάζει ένα cut-scene, όπου η ομάδα ανάπτυξης έχει τοποθετήσει μια στατική εικόνα στη θέση ενός μη ολοκληρωμένου animation.



“Gollum redeemed”, έγραψε ένα χρήστης του Resetera, ενώ ένας άλλος έκανε αναφορά στα πολλαπλά flashbacks στο PS2 που του προκάλεσε το παιχνίδι.

Η τιμή του Skull Island: Rise of Kong στο PlayStation Store είναι €49,99 και οι συνδρομητές του PS Plus μπορούν να το αγοράσουν με έκτπωση 25%.

Το Skull Island: Rise of Kong αναπτύχθηκε από τηην IguanaBee που εδρεύει στη Χιλή και κυκλοφόρησε από τη GameMill Entertainment.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*