Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty: Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του θα μπορεί να μπει στο PS Plus, τονίζει η Microsoft

*
Η Microsoft επιβεβαιώνει πως πρόσφερε στη Sony την επιλογή να προσθέσει μελλοντικά παιχνίδια της σειράς Call of Duty στο PlayStation Plus από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους, μια κίνηση που αποσκοπεί στο να καθησυχάσει τα μέλη των ρυθμιστικών αρχών αναφορικά με την εξαγορά της Activision Blizzard. Όμως, η Sony Interactive Entertainment (SIE) υποστηρίζει πως αυτό μπορεί να περιλαμβάνει επιπλέον κόστος αδειοδότησης, που μπορεί να την οδηγήσει σε αύξηση των τιμών.

Η προσφορά της Microsoft περιλαμβάνεται στις απαντήσεις της στην προκαταρκτική έρευνα της CMA (ρυθμιστική αρχή ανταγωνισμού της Μ. Βρετανίας) και επαναλαμβάνει την πρόθεσή της να υπογράψει 10ετες συμβόλαιο και με τη Sony, προκειμένου η σειρά να παραμείνει στο PlayStation για μια δεκαετία μετά από την έγκριση της συγχώνευσης.


"Οποιοδήποτε CoD Game σε συνδρομητική υπηρεσία πολλαπλών παιχνιδιών της Microsoft μπορεί να περιληφθεί σε αντίστοιχη υπηρεσία της Sony, την ίδια στιγμή και για το ίδιο χρονικό διάστημα", αναφέρεται στην απάντηση της Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Ειναι ξεκαθαρο πως την sony δεν την ενδιαφερει το call of duty αλλα η εξαγορα σαν συνολο. Το COD ειναι απλα το χαρτι που μπορει να παιξει στις ρυθμιστικες αρχες για να εμποδισει την συμφωνια.
      Η εξαγορα θα δωσει πολυ μεγαλη αξια στο gamepass (και αρα η sony θα αναγκαστει να προσθεσει παιχνιδια στο ps plus για να το ανταγωνιστει, κατι που δεν την συμφερει για την ωρα γιατι πουλανε πολυ) και γενικα θα βοηθησει την microsoft να κλεισει την ψαλιδα του "πολεμου" των exclusives αν κρατησει για τον εαυτο της μελοντικες κυκλοφοριες.

*