Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty: Warzone - Επιστρέφει ο χάρτης Rebirth Island (trailer)

Ο χάρτης Rebirth Island επιστρέφει στο Call of Duty: Warzone με την έναρξη της Season 3 στις 3 Απριλίου και με την ευκαιρία η Activision δημοσίευσε το σχετικό trailer. Υπάρχουν μερικές αλλαγές και όπως φαίνεται, μεταξύ αυτών θα είναι ένα νέο sniper rifle. Ο χάρτης Rebirth Island δεν είχε περιληφθεί στο παιχνίδι μετά το λανσάρισμα του Warzone 2 και παρά το γεγονός ότι η διάταξή του παραμένει η ίδια, με τα γνωστά σημεία ενδιαφέροντος, εντοπίζονται ορισμένες αλλαγές.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer, operators εκτοξεύουν φωτοβολίδες και κολυμπάνε σε τούνελ που βρίσκονται κάτω από το νερό, οπότε θα υπάρχουν νέοι τρόποι μετακίνησης στον χάρτη. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι πως ο φάρος του νησιού έχει γκρεμιστεί, προκαλώντας ζημιά στο δημοφιλές Prison POI.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*