Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CD Projekt: Εντός του 2024 ίσως αρχίσει η παραγωγή του The Witcher 4, πλάνα για multilpayer στο sequel του Cyberpunk 2077

*
Η CD Projekt παρείχε μια μικρή ενημέρωση για το επόμενο παιχνίδι της σειράς The Witcher και τη συνέχεια του Cyberpunk 2077. Ο CEO της εταιρείας, Adam Badowski είπε στο Reuters ότι ελπίζει πως η παραγωγή του The Witcher 4, το οποίο έχει την κωδική ονομασία Polaris, θα ξεκινήσει εντός του τρέχοντος έτους. Η σειρά έχει ως τώρα πουλήσει περισσότερα από 75 εκ. αντίτυπα και η CD Projekt προσδοκάει να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο.

Ο έτερος CEO, Michal Nowakowski πρόσθεσε ότι η CD Projekt σκέφτεται να προσθέσει στοιχεία multiplayer στο sequel του Cyberpunk 2077. Ακόμα, αποκάλυψε ότι η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια ομάδα που θα εξετάσει τη χρήση τεχνολογίας AI στη διαδικασία ανάπτυξης.


“Πιστεύουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε συγκεκριμένες διαδικασίες στην παραγωγή των παιχνιδιών, αλλά δεν θα αντικαταστησει τους ανθρώπους", τόνισε ο Nowakowski. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*