Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CD Projekt RED: «Δεν υπάρχει χώρος για microtransactions σε single-player games»

*
Η CD Projekt RED θεωρεί πως τα microtransactions δεν έχουν χώρο και λόγο ύπαρξης σε single-player games. Ο CFO της εταιρείας πήρε θέση για το θέμα μετά τις συζητήσεις που έγιναν στην κοινότητα για τις επιλογές της Capcom στα του Dragon’s Dogma 2 και ειδικά στα της αγοράς αντικειμένων που επιτρέπουν το fast travel και τη δυνατότητα επεξεργασίας του χαρακτήρα.

Μιλώντας στην πολωνική ιστοσελίδα StockWatch, ο CFO της CD Projekt RED, Piotr Nielubowicz, σημείωσε πως δεν θα πάρει η ομάδα του παρόμοιες αποφάσεις στα μελλοντικά της games. «Δεν βλέπουμε χώρο για microtransactions στην περίπτωση των single-player games», σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως: «δεν αποκλείουμε ωστόσο τη χρήση τους στο μέλλον στην περίπτωση όμως multiplayer projects».


Η θέση αυτή είναι απόλυτα λογική, μιας και αυτές οι μικρο-συναλλαγές έχουν γίνει σχεδόν καθεστώς στα multiplayer games και ενοχλούν σαφώς λιγότερο την κοινότητα και τους παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*