Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Counter-Strike 2: H Valve ακυρώνει τα bans για όσους χρησιμοποιούν το Anti-Lag+ της AMD

*
Σε περίπτωση που παίζετε Counter-Strike 2 και χρησιμοποιείτε το Anti-Lag+ της AMD, είναι πολύ πιθανό να έχετε δεχτεί ban από τη Valve, η οποία είχε εκδόσει σχετική προειδοποίηση στις αρχές του μήνα. Δυστυχώς, ο τρόπος που λειτουργεί το Anti-Lag+ προκαλεί θέματα στη game engine, για τον λόγο αυτό η Valve προειδοποίησε για σοβαρές επιπτώσεις όσους το χρησιμοποιουν.

Όμως τώρα, μετά από την προσθήκη ενός ελέγχου στην αρχή του παιχνιδιού για μη συμβατές κάρτες γραφικών της AMD, η Valve επιβεβαίωσε ότι θα ακυρώσει τις ποινές για όσους παίκτες αποκλείστηκαν με αφορμή τα παραπάνω.


Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης επιβεβαίωσε ότι διόρθωσε ένα bug με το Auto HDR των Windows 11, που προκαλούσε την με διαλείμματα εξαφάνιση των καπνών, όπως επίσης και μια σειρά από άλλα θέματα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*