Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε 8 λεπτά gameplay δράσης από το Disney Epic Mickey: Rebrushed στο Nintendo Switch

Το Disney Epic Mickey: Rebrushed είναι από τα games που ξεχώρισαν από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν και φαίνεται πως το gameplay του θα μας εκπλήξει ευχάριστα. Ένα νέο 8λεπτο gameplay video εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μέσω του GameSpot και σύμφωνα με την περιγραφή του, καταγράφει 8 λεπτά δράσης από ένα από τα πρώτα στάδια του τίτλου.

Ο κόσμος της Wasteland έχει ανασχεδιαστεί και αναδιαμορφωθεί, δίνοντας πρόσβαση σε πολλούς χαρακτήρες από την ιστορία της Disney, όπως ο Oswald, the Lucky Rabbit. Ο ήρωας θα κρατάει στα χέρια του τη μαγική βούρτσα για να δίνει χρώμα και ζωή σε διάφορα αντικείμενα, έχοντας πολλαπλές επιλογές. Το gameplay έχει ενισχυθεί με νέες δυνατότητες και καλύτερα γραφικά, ενώ ο Mickey έχει νέες κινήσεις, όπως το σκύψιμο και το τρέξιμο.


Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πολλαπλά τέλη βασισμένα στο playstyle και τις αποφάσεις που θα πάρει κάθε παίκτης. Δείτε το υλικό στον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*