Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε την ομιλία του Phil Spencer στην Blizzcon 2023 με αναφορές ακόμη και στο Starcraft (video)

*
Θα ήταν παράλογο να μην δούμε στη σκηνή της Blizzcon 2023 τον Phil Spencer και ο επικεφαλής του τμήματος gaming της Microsoft μίλησε για τα όσα έρχονται στην Blizzard. Ο Spencer εμφανίστηκε μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Activision Blizzard και δήλωσε πως αυτή ήταν η πρώτη του Blizzcon.

Μάλιστα, μίλησε για όλα τα διαχρονικά γνωστά franchises των studios της Activision Blizzard και έκανε ξεχωριστές αναφορές για το πως αυτά καθόρισαν τις εξελίξεις στο χώρο των videogames.


Έκλεισε την ομιλία του αναφέροντας πως «οι επιρροές της Blizzard είναι παντού. Δέσμευσή μας στο Xbox είναι να φέρουμε περισσότερα games σε περισσότερους παίκτες, σε περισσότερα μέσα. Και τώρα που η Blizzard είναι μέρος του Xbox, θα συνεχίσουμε όλα αυτά που την έκαναν μοναδική. Θα ενθαρρύνουμε τους νέους συνεργάτες μας να μπουν σε μία κουλτούρα εμπιστοσύνης, συμπεριλιπτικότητας και συνεργασίας και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».

Μπορείτε να δείτε όλη την ομιλία του Spencer στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*