Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν είναι δεδομένο το backwads compatibility για τον διάδοχο του Nintendo Switch, σύμφωνα με developer (video)

Σύμφωνα με τον content creator και developer της NightDive Studios, ModernVintageGamer, η επόμενη κονσόλα της Nintendo ίσως αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις στο θέμα του backwards compatibility. Σε νέο του video εξηγεί το γιατί η υποστήριξη των παιχνδιών του Nintendo Switch δεν θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη.

Το Nintendo Switch χρησιμοποιεί το Tegra X1, ένα chip που αναπτύχθηκε από την NVIDIA και υπάρχει επίσης στις τηλεοράσεις Android Nvidia Shield που κυκλοφόρησαν από το 2015 ως το 2018, κάτι που υπογραμμίζει την ηλικία του. Ο MVG αναφέρει ότι εφόσον η ιαπωνική εταιρεία δεν προτιμήσει ξανά το Tegra X1, τότε θα χρειαστεί επιπλέον δουλειά για την αναπαραγωγή τίτλων του Nintendo Switch στο νέο σύστημα.


Μια από τις πιθανές λύσεις για να αντιμετωπιστεί αυτό θα μπορούσε να είναι το emulation μέσω software, κάτι που χρησιμοποιούν τα Xbox Series X και Xbox Series S για τα παιχνίδια των Xbox και Xbox 360. Όπως λέει ο MVG στην περίπτωση αυτή θα απαιτηθεί σημαντική επεξεργαστική ισχύς. Ακόμη και το Steam Deck, το οποίο είναι μια πολύ πιο ισχυρή συσκευή από το Nintendo Switch, αγωνίζεται να μιμηθεί ορισμένους τίτλους του Switch. Μια άλλη λύση θα είναι το επόμενο chip που θα χρησιμοποιήσει η Nintendo να έχει συμβατότητα με το Tegra X1, κάτι που επίσης θα απαιτήσει πολλή δουλειά. Η επόμενη πρόταση είναι να υπάρχει ένα TegraX1 στην επόμενη κονσόλα της Nintendo, όπως έγινε με το chipset του Nintendo GameCube στο Nintendo Wii. Εδώ όμως μπαίνει στην εξίσωση το υψηλότερο κόστος παραγωγής και η αναγκαστική ύπαρξη υποδοχής για cartridges.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*