Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer commentary video για το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse

Η Koei Tecmo κυκλοφόρησε ένα νέο video για το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse, παρουσιάζοντας πλάνα από τo σανατόριο Rogetsu Hall.

Ο τίτλος είναι η επανακυκλοφορία του Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse, που λανσαρίστηκε το 2008 για το Nintendo Wii στην Ιαπωνία. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο νησί Rogetsu στη νότια Ιαπωνία, μια δεκαετία αφότου πέντε νεαρά κορίτσια εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια ενός. Όταν δύο από τα κορίτσια βρίσκονται νεκρά με διαφορά λίγων ημερών, δέκα χρόνια μετά την εξαφάνιση τους, τα άλλα τρία επιστρέφουν στο στοιχειωμένο νησί για να λύσουν το μυστήριο του θανάτου των φίλων τους, έχοντας να αντιμετωπίσουν τις μουντές αναμνήσεις τους αλλά και τα τρομακτικά πνεύματα που κατοικούν στη Γη.

Το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*