Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαγωνισμός: Κερδίστε 8 games για το PS5

*
Το 2023 συνεχίζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό από το PlayStation για τους αναγνώστες και τους φίλους του Enternity με 8 παιχνίδια για το PS5. Έτσι, θα προσφέρουμε 8 αντίτυπα τίτλων που έχουν κυκλοφορήσει τους προηγούμενους μήνες και συγκεκριμένα: 2 αντίτυπα του The Last of Us: Part 1, 2 αντίτυπα του Horizon Forbidden West, 2 αντίτυπα του Gran Turismo 7 και 2 αντίτυπα του Uncharted: Legacy of Thieves Collection.



Τρόποι συμμετοχής στο διαγωνισμό
1) Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο στο site αναφέροντας ποιο ή ποια παιχνίδια σας ενδιαφέρουν
2) Κάντε like στη σελίδα του Enternity στο Facebook και αφήστε ένα σχόλιο κάτω από τη σχετική ανάρτηση κάνοντας tag ένα φίλο σας
3) Κάντε share το διαγωνισμό οπουδήποτε στα social media (με public post) χρησιμοποιώντας το #EnternityPSContest

Διορία συμμετοχής έως και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 23.59.59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο site με άρθρο την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Καλή επιτυχία σε όλους! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
140 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*