Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Νέες εικόνες και πληροφορίες για το Disney Domination, το νέο “Super Smash Bros. Killer”

*
Η Disney φαίνεται πως ετοιμάζει το δικό της “Super Smash Bros. Killer”, το Disney Domination. Το game διέρρευσε πριν από μερικές εβδομάδες και φαίνεται πως έχουμε ακόμη περισσότερες εικόνες και πληροφορίες. Στον τίτλο θα δούμε ήρωες από διάφορες παραγωγές της εταιρείας, όπως οι Thanos, Mickey Mouse, Peter Griffin, Spider-Man και Woody να μάχονται μεταξύ τους σε διάφορες πίστες. Σύμφωνα με όσα εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με 55 χαρακτήρες και 60 πίστες, θα έχει αρκετά online modes (όπως μάχες 12  παικτών), Lounge για το διαμοιρασμό custom περιεχομένου από τους παίκτες, ξεχωριστό art style που θα απογειώνεται με τη χρήση της Unreal Engine 5 και φαίνεται πως αναπτύσσεται από την Square Enix. Στις νέες εικόνες που διέρρευσαν βλέπουμε έναν χαρακτήρα με το όνομα Ultra Flame να καταστρέφει έναν πλανήτη.

Disney Domination 2024 Leak
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*