Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη για λήψη η νέα πλατφόρμα της EA για PC

*
Η Electronic Arts ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας πλατφόρμας της για PC, το EA app που θα αντικαταστήσει και επίσημα το Origin.

Το EA app βρισκόταν αρκετό διάστημα σε ανοιχτή beta και θα λειτουργεί ως κύρια πλατφόρμα σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, σε αντίθεση με τους χρήστες των Mac που θα μείνουν με το Origin.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο EA app θα προσφέρει βελτιωμένο και φιλικό περιβάλλον, προς τους χρήστες του, ενώ θα παρέχει τη δυνατότητα για διασύνδεση με άλλες πλατφόρμες, αυτόματη λήψη παιχνιδιών και λήψη ενημερώσεων όσο τρέχει ένα παιχνίδι. Όσοι έχουν ήδη την πλατφόρμα του Origin θα μεταφερθούν στο EA app, με όλα τα διαθέσιμα save file τους.

Ένα ενδιαφέρον νέο που ανακοίνωσε η Electronic Arts, μαζί με το EA app είναι το γεγονός πως το επερχόμενο remake του Dead Space στο PC, στο Steam δεν θα απαιτεί την σύνδεση του παιχνιδιού με το EA app.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*