Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη νέα έκδοση του VR Mod για το The Witcher (video)

Ο modder "Patryk Loan" δημοσίευσε την πρώιμη έκδοση ενός VR Mod που ετοιμάζει για το πρώτο The Witcher. Σύμφωνα με τον modder, τη στιγμή αυτή, το Prologue Mode του παιχνιδιού είναι ήδη πλήρως playable σε VR.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσείδας DSOG, αυτή είναι η δεύτερη έκδοση του εν λόγω VR Mod για το The Witcher σε PC. Σημειώνεται ότι ο δημιουργός έχει γράψει τον βασικό κώδικα απο την αρχή. Επίσης, έχει προσθέσει ένα VR Player System και ένα VR Interaction System. Πέρα από τα παραπάνω, υπάρχουν το σύστημα μάχης, τα tutorials κια τα cutscenes. Τέλος, οι παίκτες θα βρουν Easter Eggs, νέους Shaders, νέα εφέ για τη διόρθωση των χρωμάτων, μουσική και περισσότερους από 200 ήχους από τον original τίτλο.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το mod κάνοντας κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*