Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για κατέβασμα το Max Payne RTX Demo με Path Tracing (video)

*
Το Max Payne θεωρείται ακόμη και σήμερα ένα από τα κορυφαία παιχνίδια δράσης που έχουν κυκλοφορήσει και ένας modder κατάφερε να δημιουργήσει ένα νέο RTX Remix mod με path tracing. Μάλιστα, προσφέρει πλέον και ένα δωρεάν demo για να το κατεβάσετε και να το δείτε με τα μάτια σας.

Το Max Payne RTX Remix Path Tracing mod δημιουργήθηκε από τον Slask Psykbunker και προσφέρει remastered μοντέλα χαρακτήρων και assets, βελτιωμένους φωτισμούς και υποστήριξη για την τεχνολογία upscaling DLSS της Nvidia.


Πέραν του fan remake αυτού και η ίδια η Remedy Entertainment εργάζεται σε remakes των πρώτων δύο Max Payne games και το ανακοίνωσε για PC και κονσόλες μέσα στο 2022. Μένει να δούμε πότε θα μάθουμε περισσότερα για την κυκλοφορία τους και πότε θα μπορούμε να τα απολαύσουμε ξανά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*