Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το pre-alpha demo για το ελληνικό videogame Darkverse: Rogue (video)

*
Η ελληνική ομάδα ανάπτυξης Pixel Reign έδωσε στη διάθεση των PC gamers το pre-alpha demo του νέου της videogame με τίτλο Darkverse: Rogue. Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των FPS, sci-fi roguelike pixel painted game και όπως σημειώνει η εταιρεία στο δελτίο Τύπου της «πολλοί gamers έφτασαν να το συγκρίνουν με το Half Life, το Dead Space και το Far Cry Blood Dragon, σε επίπεδο εμπειρίας και gameplay».



Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα στο μέλλον και ο παίκτης ξυπνάει σε έναν κρυογενετικό θάλαμο, σε ένα πολεμικό διαστημικό σκάφος της Acantha X,  χωρίς να έχει καμιά ανάμνηση της ταυτότητάς του και φυσικά, του τι ακριβώς συνέβη και πώς βρέθηκε ο ίδιος εκεί.



Καλείται να εξερευνήσει το σκάφος, να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε κάθε γωνία του, να εξολοθρεύσει τερατώδη πλάσματα και να απαντήσει σε ένα καίριο ερώτημα: «WTF has happened».  Αργό combat style για στρατηγικές κινήσεις, αναβαθμίσεις σε όπλα και δεξιότητες για να επιβιώσεις σε έναν κόσμο όπου το άψυχο έρεβος κυριαρχεί (“a world full of darkness and monsters"), με μοναδικούς συμμάχους σου, την Abbey, ένα εξελιγμένο πνευματώδες AI και το Ody-6, ένα ρομποτάκι παλαιότερης τεχνολογίας που όμως τελικά αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο.



Βρείτε το Darkverse: Rogue στο Steam και κατεβάστε το δωρεάν demo από εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*