Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε εικόνα που δείχνει το κεντρικό μενού του Assassin’s Creed Codename Red

*
Φαίνεται πως η κεντρική οθόνη του menu για το Assassin’s Creed Codename Red έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο από μία τωρινή έκδοση του τίτλου. Το παιχνίδι αναμένεται να μας ταξιδέψει στην Ιαπωνία για πρώτη φορά, εκπληρώνοντας ένα στόχο που είχε βάλει εδώ και χρόνια η Ubisoft. Το Assassin’s Creed Codename Red ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο Ubisoft Forward του 2022 μαζί με τα Assassin’s Creed Codename Hexe και Assassin’s Creed Jade και αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec, η οποία έχει παραδώσει στην αγορά τα αγαπημένα Assassin’s Creed 4: Black Flag και Assassin’s Creed Odyssey.

Για άλλη μια φορά υπάρχει η φήμη πως θα έχουμε δύο πρωταγωνιστές, μία γυναίκα shinobi assassin και έναν άνδρα samurai, που κάποιοι πιστεύουν πως θα είναι ο Yasuke. H κεντρική οθόνη του τίτλου εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με έντονα τα κόκκινο και μαύρο και δύο χαρακτήρες στο background. Τα γράμματα στο επάνω μέρος της οθόνης δείχνουν πως είναι από έκδοση που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης, ενώ εντύπωση προκαλεί η επιλογή «Select Season» που ίσως δείχνει τι να περιμένουμε και από μεριάς περιεχομένου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*