Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε gameplay video από το Project U της Ubisoft

*
Η Ubisoft ετοιμάζει ένα νέο videogame με τίτλο Project U που ανήκει στην κατηγορία των session-based co-op shooters και κάποιο υλικό από το project είδε ήδη το φως της δημοσιότητας! Όπως φαίνεται, ο τίτλος «τρέχει» σε μια closed beta και κάποιος είχε πρόσβαση, κατέγραψε υλικό και το ανέβασε στο διαδίκτυο στην πλατφόρμα Streamin.

Η γαλλική εταιρεία έχει κάνει την επίσημη ανακοίνωση της διάθεσής του πριν από ένα χρόνο και στον τίτλο οι παίκτες καλούνται να συνεργαστούν για να δώσουν μεγάλες μάχες απέναντι σε ορδές μηχανών.


Προς το παρόν η μόνη πληροφορία που έχουμε είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PC που απαιτήθηκαν για την closed beta και πιθανότατα θα είναι κοντά σε αυτά της τελικής έκδοσης. Οι PC gamers θα χρειάζονται τουλάχιστον έναν  Intel Core i7-4790K ή AMD Ryzen 5 1500X με 8GB RAM και μια NVIDIA GeForce GTX 1060 ή AMD Radeon RX 570. Η προτεινόμενη σύνθεση περιλαμβάνει Intel Core i7-8700K ή AMD Ryzen 5 3600 με Nvidia GeForce RTX 2070 ή AMD Radeon RX 6600 XT.

Δείτε το video που διέρρευσε εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*