Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διευκρινίσεις από τη Microsoft για τις χαμηλές πωλήσεις των παιχνιδιών του Xbox Game Pass

*
Η πρόσφατη παραδοχή από πλευράς Microsoft, ότι τα παιχνίδια που προστίθενται στον κατάλογο του Xbox Game Pass έχουν λιγότερες πωλήσεις σε σχέση με άλλα το πρώτο 12μηνο, έφερε στο μυαλό πολλών προηγούμενες δηλώσεις του Phil Spencer περί του αντιθέτου. Τα παραπάνω υπάρχουν σε έγγραφο της CMA που αφορά την έρευνα για την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft.

Εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε στο Eurogamer:


"Το Xbox Game Pass προσφέρει στους παίκτες και στους developers περισσότερες επιλογές και ευκαιρίες για τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουν, βιώνουν και προσφέρουν παιχνίδια. Για τους παίκτες, αυτό σημαίνει ότι τους παρέχεται μια εξτρα επιλογή για να ανακαλύψουν παιχνίδια και να παίξουν με φίλους, κάτι που προσφέρει μεγάλη αξία. Για τους developers, αυτό σημαίνει να δημιουργήσουν μια άλλη επιλογή για το πώς έχουν έσοδα από τα παιχνίδια τους".

"Εστιάζουμε στο να βοηθήσουμε τους δημιουργούς παιχνιδιών όλων των μεγεθών να μεγιστοποιήσουν τις οικονομικές απολαβές τους μέσω του Game Pass. Κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό, επομένως συνεργαζόμαστε στενά με τους δημιουργούς για να δημιουργήσουμε ένα πλάνο που να αντικατοπτρίζει αυτό που χρειάζονται, διασφαλίζοντας ότι θα αποζημιωθούν οικονομικά για τη συμμετοχή τους στην υπηρεσία και αφήνεται χώρος για δημιουργικότητα και καινοτομία. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των developers που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με το Game Pass συνεχίζει να αυξάνεται".

Σε καμία περίπτωση η Microsoft δεν αμφισβητεί τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο της CMA, τονίζει όμως ότι το Xbox Game Pass είναι μια εναλλακτική πηγή εσόδων για τους developers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*