Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διευκρινίσεις για την προσθήκη γυναικών στο Ultimate Team του EA Sports FC 24

*
Η EA έδωσε διευκρινίσεις για την απόφασή της να προσθέσει για πρώτη φορά γυναίκες στο Ultimate Team. Στο mode αυτό οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν ομάδες που απαρτίζονται από εν ενεργεία ποδοσφαιριστές ή παλαίμαχους, γνωστούς και ως Icons. Με το EA Sports FC 24 που θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, το Ultimate Team μπαίνει σε νέα εποχή.

"Είναι κάτι που πραγματικά σκεφτήκαμε πολύ", δήλωσε στο IGN ο John Shepherd, εκτελεστικός παραγωγός της EA. "Αισθανόμαστε ότι μπορούμε να παίξουμε έναν πραγματικά σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη αυτού του αθλήματος, παρουσιάζοντάς το σε όλους τους fans μας. Απλώς έχουμε αυτή την πεποίθηση ότι μπορούμε να ενώσουμε τον κόσμο γύρω από το ποδόσφαιρο".


«Το Ultimate Team είναι ένα εξαιρετικό σημείο για αυτό. Είναι ένα mode όπου μπορείτε να δημιουργήσετε την ομάδα που έχετε στη φαντασία σας με διαφορετικές εθνικότητες, διαφορετικά πρωταθλήματα και διαφορετικούς συλλόγους. Και έτσι δείχνει ως ένα υπέροχο μέρος για να γίνει κάτι τέτοιο".

Πάντως, η απόφαση αυτή δεν εγινε δεκτη με ενθουσιασμο από ορισμένα τμήματα της κοινότητας του FIFA, που ισχυρίστηκαν ότι η ανάμειξη ανδρών και γυναικών παικτών δεν είναι ρεαλιστική.

Ο παραγωγός Sam Rivera αντέτεινε: "Το Ultimate Team είναι ένα φανταστικό mode. Δεν βλέπετε τον Mbappe να παίζει με όλα τα Icons. Είναι το Ultimate Team — αυτό είναι το φανταστικο ποδόσφαιρο".

Η τοξικότητα στην κοινότητα των παιχνιδιών ποδοσφαίρου είναι επίσης κάτι που η EA προσπαθεί να αντιμετωπίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, με τον εκδότη να λέει ότι θα ακολουθήσει μια αυστηρή προσέγγιση για την αστυνόμευση της ακατάλληλης συμπεριφοράς και περιεχομένου (όπως σεξιστικά ή ρατσιστικά ονόματα στο Ultimate Team).

"Είναι κάτι που παίρνουμε πολύ σοβαρά. Είναι ένα διαρκές πράγμα. Είναι μια συνεχής προσπάθεια. Έχουμε μια ομάδα στην EA που είναι πλήρως εστιασμένη στην τοξικότητα και στην κατανόηση του τι συμβαίνει στο παιχνίδι. Μεταβαίνουμε σε μερικά νεότερα συστήματα ακόμα και για αυτό το επόμενο παιχνίδι, όπου χρησιμοποιούμε ορισμένες νέες υπηρεσίες για να μας βοηθήσουν να παρακολουθούμε τα ονόματα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    EA Canada

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*