Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διευθυντικό στέλεχος της Activision Blizzard συσχετίζει το The Last of Us με την εξαγορά από τη Microsoft

*
Σύμφωνα με διευθυντικό στέλεχος της Activision Blizzard, η επιτυχία της σειράς The Last of Us του HBO είναι τέτοια, που πλέον η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α. (FTC) έχει κάθε λόγο να εγκρίνει την πρόταση εξαγοράς από τη Microsoft. Έτσι και αλλιώς η Sony τα πάει περίφημα.

Τα παραπάνω δήλωσε με μια σειρά από tweets η υπεύθυνη επικοινωνίας της Activision Blizzard, Lulu Cheng Meservey χαρακτηρίζοντας την τηλεοπτική σειρά ως ένα πραγματικό blockbuster.


"Το ταλέντο της Sony και τα IPs σε gaming, τηλεόραση, ταινίες και μουσική είναι φοβερά και πραγματικά εντυπωσιακά".

"Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κυριαρχούν στην αγορά των κονσολών από ηγετική θέση".

Η Lulu Cheng Meservey θεωρεί πως αυτά είναι αφορμή να βγάλει στη σέντρα την FTC, που προσπαθεί να μπλοκάρει την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft.

"H FTC αντιτίθεται στη συμφωνία της Microsoft με την Activision Blizzard, με τη δικαιολογία ότι η Microsoft θα αποκτήσει τη δυνατότητα να μειώσει την ανταγωνιστικότητα άλλων κατασκευαστών κονσολών, έχοντας ως μοχλό πίεσης τα παιχνίδια της Activision"

"Φαίνεται πως υπάρχει μια ανησυχία ότι η συμφωνία αυτή θα μπορούσε να θέση σε κίνδυνο την ηγετική θέση της Sony στην αγορά".

Η Meservey δεν πείθεται από τα επιχειρήματα της FTC και τονίζει:

"Στο gaming, η Sony είναι πρώτη- και θα είναι μια χαρά δίχως την προστασία της FTC".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Τί κάνει κανείς για ένα μπόνους. Δυσφημίζουν την ίδια τους την εταιρία για να άρουν τις ενστάσεις της επιτροπής. Έχω απορία να δω τί έχουν να πουν σε πουν πιο σημαντικά θέματα όσο αφορά το cloud gaming και το mobile gaming.

*