Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δίχως cheat codes η έκδοση του GoldenEye 007 για Xbox

*
To GoldenEye 007 είναι πλέον διαθέσιμο για κονσόλες Xbox και Nintendo Switch, όμως τα cheat codes δεν δουλεύουν και στις δύο πλατφόρμες.

Όσοι είχαν ασχοληθεί με το παιχνίδι στο N64 θα θυμούνται ότι το DK mode, το paintball mode, τα επίπεδα Aztec και Egyptian ξεκλείδωναν κατόπιν της ολοκλήρωσης αποστολών με συγκεκριμένες προϋποθέσεις όσον αφορά το βαθμό δυσκολίας και τα χρονικά περιθώρια. Εναλλακτικά, ήταν δυνατή οι χρήση cheat codes, που λειτουργούν στην έκδοση για το Nintendo Switch αλλά όχι και σε αυτή για Xbox.


"Αυτή η έκδοση του GoldenEye 007 είναι, για την πλειοψηφία, όπως αυτή που οι παίκτες γνωρίζουν και αγαπούν από το 1997. Συγκεκριμένα για τα cheats, μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο με την ολοκλήρωση επιπέδων μέσα στον απαιτούμενο χρόνο και όχι με τα button codes που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν", δήλωσε εκπρόσωπος του Xbox μιλώντας στο Polygon.

Τέλος, τα cheat codes ναι μεν λειτουργούν στο Nintendo Switch, όμως δεν είναι τόσο απλή η ενεργοποίησή τους, καθώς θα πρέπει να γίνει remap των εντολών του N64.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*