Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δοκιμαστική περίοδο επτά ημερών για όλα τα tiers του PS Plus προσφέρει η Sony

*
Ορισμένοι κάτοχοι του PlayStation θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τις επερχόμενες προσθήκες του PS Plus, όπως το Stray της Annapurna Interactive, ακόμα και αν δεν πληρώσουν για να αποκτήσουν συνδρομή. Αυτό χάρη στην επταήμερη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για νέους παίκτες, που έκανε την εμφάνισή της στην ιστοσελίδα του PlayStation και για τις τρεις κατηγορίες συνδρομών. Με εγγραφή για παράδειγμα στο πακέτο Premium θα έχετε πρόσβαση σε 400 παιχνίδια των PS4 και P%, όπως και έναν κατάλογο τίτλων των PS1, PS2, PS3 και PSP. Σημειώνεται ότι οι υπάρχοντες συνδρομητές Extra και Premium, από την Τρίτη 19 Ιουλίου θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Stray.

Για να εκμεταλλευτείτε την επταήμερη δοκιμή, απαιτείται να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα. Επιπλέον, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας οποτεδήποτε το θελήσετε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*