Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν για λίγες μέρες το Two Point Campus στο Steam (trailer)

Το Two Point Campus θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Steam για τις επόμενες ημέρες, με αφορμή τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου. Ως τις 13 Φεβρουαρίου οι κάτοχοι PC θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν έχοντας στη διαθεσή τους μια σειρά από αντικείμενα που υμνούν την αγάπη, ακόμα και ερωτικές βόμβες. Σε περίπτωση που οι εγκαταστάσεις σας έχουν την απαραίτητη διακόσμηση, ο Cupid θα σας επισκεφτεί και θα ρίξει μερικές Ερωτικές Βόμβες στους μαθητές, που θα παρασυρθούν σε μια ρομαντική μανία.

Η νέα συλλογή αντικειμένων περιλαμβάνει μπαλόνια, βάζα με τριαντάφυλλα, αφίσες με καρδιές και στρωσίδια στο ίδιο στυλ, ακόμα και ένα ερωτικό τούνελ. Επιπλέον, στο update υπάρχει και ένα νέο challenge mode level.


Το Two Point Campus κυκλοφορεί για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*