Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο νέα expansions θα λάβει το μεγαλύτερο στην ιστορία mod του The Elder Scrolls III: Morrowind (trailer)

Το Tamriel Rebuilt mod, το μεγαλύτερο στην ιστορία του The Elder Scrolls III: Morrowind που υποστηρίζεται από την ομάδα ανάπτυξης του πάνω από 20 χρόνια, έλαβε πρόσφατα ένα νέο major content update, το οποίο προσθέτει δύο νέα expansions στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του mod, το νέο update περιλαμβάνει τα expansions Dominions of Dust και Embers of Empire, προσφέροντας νέες περιοχές μαζί με 120 νέα και ανανεωμένα quests.


Το Dominions of Dust θα μεταφέρει τους παίκτες στο Andothren, στο μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του Great Houses Hlaalu. Το Great Houses Hlaalu βρίσκεται σε κόντρα με το House Redoran και αυτό έχει δημιουργήσει δύσκολες συνθήκες για τους κάτοικους στα δυτικά.

Το Embers of Empire θα μεταφέρει τους παίκτες στην ανανεωμένη δυτική ακτή της περιοχής Telvanni peninsula, που κατακλύζεται από φρούρια των πόλεων Firewatch και Helnim, που ελέγχουν μια από τις πιο βίαιες περιοχές του Morrowind.

Το Tamriel Rebuilt mod είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσετε μέσω του Nexus Mods.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*