Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA: «Η generative AI θα κάνει ανεβάσει το monetization κατά 20% τα επόμενα 5 χρόνια»

*
Η EA κοιτάει να ανεβάσει κι άλλο τα έσοδά της και φαίνεται πως δουλεύει πάνω σε αυτό το επίπεδο με την ΑΙ και συγκεκριμένα την generative AI. Ο CEO της, Andrew Wilson, σημείωσε πως ο μετασχηματισμός που θα έρθει στις επόμενες γενιές από την τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξει και τα οικονομικά των εταιριών μέσα στην επόμενη πενταετία.

Μιλώντας σε ένα σχετικό συνέδριο την Τετάρτη, ο επικεφαλής της ΕΑ ανέφερε πως η τεχνολογία θα επιτρέψει στις εταιρείες να δημιουργήσουν περισσότερο και πιο πλούσιο προσωποποιημένο περιεχόμενο. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως στο παρελθόν, για να φτιαχτεί ένα γήπεδο ενός αθλήματος απαιτούταν δουλειά 6 μηνών.


Τον τελευταίο χρόνο, η διαδικασία έχει πέσει στις 6 εβδομάδες και τα επόμενα χρόνια μπορεί να φτάσει μόλις τις 6 ημέρες. Ο Wilson εκτιμά πως η generative AI θα βοηθήσει το development της ΕΑ να είναι 30% πιο αποδοτικό, ανεβάζοντας την εγκατεστημένη βάση των 700 εκατομμυρίων παικτών της εταιρείας κατά τουλάχιστον 50%!

Μάλιστα, αναφέρει πως όλα αυτά θα οδηγήσουν τους παίκτες στο να δαπανούν 10-20% περισσότερα χρήματα στα games τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*