Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA και Square Enix ταξίδεψαν με μυθικό bug στο 1999

*
Θυμόσαστε το 1999, όταν και όλη η αγορά της τεχνολογίας φοβόταν πως θα πάθουν κάτι οι υπολογιστές μόλις μπούμε στο 2000, λόγω του “Y2K”; Ε, κάτι τέτοιο έπαθαν EA και Square Enix. Όπως φαίνεται, οι δύο εταιρείες δεν είχαν υπολογίσει σωστά πως σε κάποιες χρονιές, ο Φεβρουάριος έχει 29 ημέρες και έτσι, τα EA Sports WRC, Final Fantasy VII Rebirth και Theatrhythm Final Bar Line φαίνεται πως δεν έκαναν καν boot σε κάποιους παίκτες κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Τα υπολογιστικά συστήματα δεν ήταν σωστά προγραμματισμένα να αντιληφθούν ότι η 29η Φεβρουαρίου 2024 ήταν κανονική ημέρα και έτσι κάποιοι τίτλοι σε κάποιες περιπτώσεις δεν φόρτωναν καν. Η EA, δε, πήρε επίσημα θέση μέσω του λογαριασμού βοήθειας που έχει στο X και σημείωσε πως όσοι θέλουν να απολαύσουν το EA Sports WRC θα πρέπει να αλλάξουν… χειροκίνητα την ημερομηνία της κονσόλας τους σε 01/03/24!


Απίστευτα πράγματα…



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*