Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Easter egg στο Hi-Fi Rush ίσως παραπέμπει στο The Evil Within 3

*
Μπορεί το The Evil Within 3 να μην έχει ανακοινωθεί, όμως ένα Easter egg στο Hi-Fi Rush της Tango Gameworks δεν αποκλείεται να μαρτυρά την ύπαρξή του.

Κατά τη διάρκεια του cinematic πριν το Track 11: The Needle Drop, ο Chai και η παρέα του μπαίνουν σε έναν ανελκυστήρα που θα τον οδηγήσει στομ Kale, τον CEO της Vandelay Corporation και τελικό boss του παιχνιδιού. Την ώρα που φτάνετε στον προορισμό σας, υπάρχει μια οθόνη που αναφέρει πως βρίσκεστε στον όροφο 776. Στο κάτω μέρος της οθόνης θα δείτε ένα news feed που γράφει: "Sequel to popular survival horror franchise anounced". Μπορείτε να δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο YouTube.


Προφανώς δεν πρόκειται για επιβεβαίωση αλλά για ένδειξη. Σημειώνεται ότ πέρα από το The Evil Within και το Hi-Fi Rush, η Tango Gameworks έχει ασχοληθεί μόνο με το Hero Dice και το Ghostwire: Tokyo, που δεν είναι σειρές, ούτε survival horror games. Οπότε, αν όντως πρόκειται για Easter egg τότε το The Evil Within 3 είναι βασικό υποψήφιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*