Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

eFootball 2024: Νέο game mode και βελτιώσεις στο game με το νεότερο update (video)

*
Ένα νέο σημαντικό update έρχεται για τους fans του eFootball 2024, όπως ανακοίνωσε η Konami. Η Season 3 του δωρεάν τίτλου έρχεται με τίτλο “Unite on the Pitch” και φέρνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως casual co-op PvP events που μπορούν να παιχτούν είτε solo είτε σε περιβάλλον 3 εναντίον 3, καθώς και το νέο My League mode, το οποίο προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης με τους παίκτες να μπορούν να λάβουν μέρος σε λίγκες ανά τον κόσμο με την ομάδα των ονείρων τους και να κυνηγήσουν το τρόπαιο.

«Με αυτό το update, το eFootball 2024 υποδέχεται μια νέα σειρά χαρακτηριστικών που θα ενισχύσουν την εμπειρία του χρήστη και θα φέρουν νέα επίπεδα διασκέδασης και ψυχαγωγίας», σημειώνει σε τοποθέτησή της η Konami. Όσοι παίκτες μπουν από σήμερα έως και τις 21 Δεκεμβρίου στο co-op mode θα μπορούν να λάβουν επιβραβεύσεις όπως τέσσερα προγράμματα προπόνησης, καθώς και διάφορα εύκολα mini-games για να διεκδικήσουν αντικείμενα που θα μπουστάρουν την ομάδα τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*