Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφτασε η ώρα να δείτε τα στατιστικά σας στο PlayStation με το 2023 Wrap-Up

*
Η χρονιά για τους κατόχους PlayStation ήταν φανταστική, με κυκλοφορίες παιχνιδιών όπως τα: Marvel’s Spider-Man 2, Baldur’s Gate 3, Alan Wake 2, Final Fantasy XVI και πολλά άλλα. Για να γιορτάσει ένα ακόμα έτος γεμάτο εμπειρίες, η Sony ανακοίνωσε ότι είναι ήδη διαθέσιμο το PlayStation 2023 Wrap-Up. Από σήμερα έως και τις 12 Ιανουαρίου, οι κάτοχοι PS5 και PS4 έχουν τη δυνατότηα να βλέπουν τα στατιστικά τους, όπως τα παιχνίδια στα οποία αφιέρωσαν τον περισσότερο χρόνο, τα τρόπαια και πολλά άλλα. Τα στοιχεία θα ενημερώνονται συνεχώς μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Κάτι νέο στο 2023 Wrap-Up είναι η δυνατότητα πρόσβασης και κοινοποίησης ψηφιακών καρτών με στατιτικά, όπως αυτές που θα δείτε στη συνέχεια. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα μοναδικό avatar και ένα ψηφιακό συλλεκτικό με ένα Marvel’s Spider-Man Spider-Bot.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*