Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ray Liotta, ο Tommy Vercetti του GTA Vice City

*
Ο δημοφιλής ηθοποιός Ray Liotta έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Σύμφωνα με το Deadline, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κοιμόταν και την εποχή αυτή βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου μετείχε σε γυρίσματα ταινίας.

Ο ρόλος με τον οποίο έγινε γνωστός ο Liotta ήταν αυτός του Henry Hill στην κλασσική ταινία του Martin Scorsese, Goodfellas όπου πρωταγωνιστούν οι Robert De Niro και Joe Pesci.


Οι φίλοι των video games σίγουρα θυμούνται τον εκλιπόντα από το Grand Theft Auto Vice City, όπου είχε δανείσει την φωνή του στον πρωταγωνιστή, Tommy Vercetti. Στο cast του παιχνιδού περιλαμβάνονταν επίσης ο Burt Reynolds και ο Dennis Hopper. Για τη συγκεκριμένη ερμηνεία του κέρδισε το Spike Video Game Award.

Τέλος, εμφανίστηκε στο zombies mode του Call of Duty: Black Ops II, ενσαρκώνοντας τον Billy Handsome.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*