Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο Kevin Conroy, ο voice actor του Batman

*
Ο voice actor του Batman, Kevin Conroy έφυγε από τη σε ηλικία 66 ετών. Ο ηθοποιός είχε δανείσει τη φωνή του στον δημοφιλή ήρωα σε video games όπως το Batman Arkham, το Injustice αλλά και το πιο πρόσφατο, MultiVersus. Τον θάνατό του επιβεβαίωσε η Diane Pershing, που είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον εκλιπόντα ως Poison Ivy στοn Batman: The Animated Series.

"Πολύ δυσάρεστα νέα: η αγαπημένη μας φωνή του Batman, ο Kevin Conroy, έφυγε από τη ζωή χθες. Ήταν άρρωστος για ένα διάστημα, όμως κοιτούσε πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων, για την ευχαρίστηση των fans. Θα λείψει όχι μόνο από το cast της σειράς αλλά και από της λεγεώνες των fans ανά τον κόσμο", έγραψε η Pershing.


O εκλιπών δάνεισε επίσης τη φωνή του σε χαρακτήρες στα Crusaders of Might and Magic, Jak & Daxter: The Precursor Legacy και Max Payne 2: The Fall of Max Payne.

Εκπρόσωπος της DC δήλωσε της "βαθειά θλίψη για την απώλεια του Kevin Conroy, ενός θρυλικού ηθοποιού, της φωνής του Batman για πολλαπλές γενιές. Θα λείπει για πάντα από τους φίλους, την οικογένεια και τους fans".

Στο τελευταίο του post στο Twitter, ο Conroy ευχήθηκε σε όλους χαρούμενο Halloween.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*