Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έγκριση από την Ουκρανία έλαβε η συγχώνευση της Microsoft με την Activision Blizzard

*
Η προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft έλαβε το πράσινο φως από την Αντιμονοπωλιακή Επιτροπή της Ουκρανίας. Σε σχετική δήλωσή της η επιτροπή της χώρας, που υποφέρει από τη ρωσική εισβολή, τόνισε πως δεν ανησυχεί ότι η συμφωνία ύψους 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση του ανταγωνισμού σε οποιεσδήποτε από τις σχετικές αγορές.

Η εξαγορά έχει επίσης εγκριθεί από τη Σαουδική Αραβία, τη Βραζιλία, τη Σερβία, τη Χιλή, την Ιαπωνία και τη Νότια Αφρική.


Στις 26 Απριλίου, η Αρχή Αγορών και Ανταγωνισμού της Μ. Βρετανίας άναψε κόκκινο στη συγχώνευση των δύο εταιρειών, με το σκεπτικό ότι" θα μειωθεί ο ρυθμός ανάπτυξης στην αγορά του cloud gaming, κάτι που θα οδηγήσει σε λιγότερες καινοτομίες και επιλογές για τους παίκτες τα επόμενα χρόνια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*