Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπρόσωποι των Xbox Game Studios στα γραφεία της Kojima Productions για να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι

*
Μια ευχάριστη φιλοξενία απόλαυσαν μέλη των Xbox Game Studios από τον Hideo Kojima, καθώς η ομάδα του τμήματος publishing επισκέφτηκε τα γραφεία της Kojima Productions.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing του Xbox, Aaron Greenberg ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στιγμιότυπα από την επίσκεψη. Όπως αναφέρει ο Aaron Greenberg διάφορα μέλη της εταιρείας από μηχανικούς για τις τεχνολογίες cloud, marketing και παραγωγής παρευρέθηκαν στα γραφεία για τις ανάγκες του νέου παιχνιδιού που θα δημιουργήσει για το Xbox.

Σχετικά με τον τίτλο που ετοιμάζει ο Hideo Kojima για το Xbox γνωρίζουμε πως θα είναι ένα εξολοκλήρου νέο project που θα βασίζεται σε τεχνολογία cloud, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*