Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξαγορά Activision Blizzard: Η EE δεν θα χρειαστεί να δει την αναθεωρημένη συμφωνία

*
Η αναθεωρημένη πρόταση της Microsoft για την εξαγορά της Activision Blizzard δεν θα χρειαστεί να περάσει εκ νέου από έλεγχο της ΕΕ. Κάτι τέτοιο αναφέρει ανώνυμη πηγή του Bloomberg, όπου και σημειώνεται σε σχετικό ρεπορτάζ πως οι επικεφαλής της Αρχής Ανταγωνισμού της Ευρώπης αποφάσισαν να μην καθυστερήσουν άλλο τη διαδικασία και να μην μπουν σε περαιτέρω έρευνα και μελέτη του τελικού deal.

Η αναθεωρημένη πρόταση έρχεται μετά το μπλοκάρισμα του deal από το βρετανικό CMA, κυρίως λόγω φόβων για τις επιπτώσεις της εξαγοράς στα του cloud gaming. Μετά την απόφαση του Xbox να πουλήσει τα δικαιώματα του cloud gaming στην Ubisoft εκτός της ΕΕ για τα επόμενα 15 χρόνια, φαίνεται πως δεν απαιτείται κάποια περαιτέρω διερεύνηση, κυρίως γιατί οι ευρωπαϊκές Αρχές δεν είχαν κάποια ουσιώδη διαφωνία από την αρχή.


Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως το deal θα κλείσει κάποια στιγμή και επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*