Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έξω φρενών με το 24 Hours of Le Mans Virtual ο Max Verstappen

*
O Max Verstappen χαρακτήρησε το φετινό 24 Hours of Le Mans Virtual ως "μια γελοία παράσταση", μετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τους servers, τα οποία οδήγησαν σε δυο κόκκινες σημαίες που σταμάτησαν τον αγώνα και πολλαπλές αποσυνδέσεις που έβγαλαν κάποιες ομάδες εκτός συναγωνισμού, όπως την Team Redline του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, ο οποίος τα έβαλε με τη διοργανώτρια Motorsport Games και την πλατφόρμα rFactor 2.

Η κατάσταση βελτιώθηκε έπειτα από τις πρώτες επτά ώρες, όμως ήδη πολλές ομάδες είχαν βγει εκτός συναγωνισμού και ο Verstappen αποφάσισε να αποσύρει τη δική του, ξεσπώντας σε ζωντανή μετάδοση.


"Το αποκαλούν απίστευτα κακή τύχη, αλλά αυτό είναι απλώς ανικανότητα. Δεν μπορούν καν να ελέγξουν το δικό τους παιχνίδι", είπε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 που έχει λάβει μέρος και στις εκδηλώσεις της διοργάνωσης. "Αυτή είναι επίσης η τελευταία φορά γιατί ποιο είναι το νόημα; Ετοιμάζεσαι για πέντε μήνες για να προσπαθήσεις να κερδίσεις αυτό το πρωτάθλημα, είσαι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, προσπαθείς να κερδίσεις αυτόν τον αγώνα για τον οποίο έχεις προετοιμαστεί επί δύο μήνες και τον χειρίζονται έτσι. Ειλικρινά, είναι αστείο. Δεν μπορείς να το πεις καν διοργάνωση. Είναι "μια γελοία παράσταση".

"Ελπίζω πραγματικά οι διοργανωτές να σκεφτούν πού θα βάλουν αυτό το παιχνίδι στη συνέχεια, γιατί σε αυτήν την πλατφόρμα δεν θα λειτουργήσει. Το παιχνίδι τελείωσε. Νομίζω ότι έχω περισσότερες πιθανότητες αν πάω απλώς στο Βέγκας και στο καζίνο".

"Πιστεύω ότι θα απεγκαταστήσω το παιχνίδι. Αυτό θα ελευθερώσει λίγο χώρο στον υπολογιστή μου. Και πραγματικά ελπίζω να απεγκαταστήσουν όλοι το παιχνίδι".

Μετά την ολοκλήρωση του event, οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας rFactor 2 προέβησαν στην εξής ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους:

"Κατά τη διάρκεια του τρίτου γύρου του 24 Hours of Le Mans Virtual, είναι σαφές ότι υπήρξαν δύο σημαντικά ζητήματα με τον server που απαίτησαν διακοπή με κόκκινη σημαία. Πρόκειται για γενικές αποσυνδέσεις που προκλήθηκαν από παραβίαση ασφαλείας, που προέκυψε από την μη ηθελημένη κοινοποίηση των IPs που χρησιμοποιούν οι ομάδες για να συνδέονται στον server".

"Είχαμε 180 διαγωνιζόμενους σε σε 164 διαφορετικούς προσομοιωτές σε όλο τον κόσμο και εκτιμούμε την απογοήτευση οποιουδήποτε οδηγού ή ομάδας που επηρεάστηκε. Μια πλήρης έρευνα θα ξεκινήσει στο τέλος του αγώνα και θα αναφερθούμε στα ευρήματα εν ευθέτω χρόνω".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*