Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός E3 2023 PlayStation, Xbox και Nintendo, πρόβλημα για την έκθεση

*
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των IGN και VGC, το Xbox, το PlayStation και η Nintendo θα απουσιάζουν από την E3 2023. Η φετινή διοργάνωση είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από τις 13 έως και τις 16 Ιουνίου όπως έχει ήδη ανακοινώσει η ReedPop, που έχει αναλάβει της ευθύνη της διεξαγωγής.

Λέγεται ότι η Nintendo αποφάσισε να μην βρίσκεται στην Ε3 2023 λόγω του ότι φέτος δεν έχει και πολλές νέες κυκλοφορίες να παρουσιάσει. Από την άλλη, η Sony απλά συνεχίζει την πορεία που χάραξε από το 2019, όταν είχε δηλώσει πως δεν θα μετείχε. Η Microsoft αναμένεται να έχει παρουσία στο Los Angeles φέτος το καλοκαίρι, όμως σύμφωνα με το IGN, το Xbox θα απουσιάζει από το Los Angeles Convention Center όπου πραγματοποιείται η E3. Πάντως πηγές του VGC αναφέρουν ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα σε Microsoft και ReedPop, ώστε η πρώτη να έχει κάποιου είδους παρουσία, αν όχι ένα κλασσικό booth.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*