Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελάχιστο το ποσοστό των παικτών του Call of Duty που θα μετακινούνταν από το PlayStation στο Xbox, δηλώνει η Microsoft

*
Η Microsoft δήλωσε στην επιτροπή ανταγωνισμού της Μ. Βρετανίας (CMA) ότι ήδη έχει μειώσει την πιθανότητα να υπάρξουν επιπλοκές από την υποθετική αποκλειστικότητα το Call of Duty για συστήματα Xbox. Η Rima Alaily, αντιπρόεδρος του νομικού τμήματος της Microsoft είπε στην ιστοσελίδα Axios ότι το Xbox ανέθεσε στο YouGov μια έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι μόλις το 3% των κατόχων PlayStation θα μετακινούνταν στο Xbox, αν η το Call of Duty γινει αποκλειστικό μετά τη συγχώνευση με την Activision Blizzard. Η Alaily υποστηρίζει πως το Call of Duty "είναι πολύ μικρό" για να μειώσει την ανταγωνιστικότητα της Sony και επίσης πολύ μικρό για μπει μπροστά σε μια επικερδής στρατηγική για το Xbox. Επανέλαβει και τη γνωστή ατάκα της Microsoft: "Όπως έχουμε πει από την αρχή, δεν υπάρχει λογική στο να αφήσουμε το Call of Duty έξω από το PlayStation".

Το Axios προσθέτει ότι μια αντίστοιχη μελέτη για λογαριασμό της CMA που διενεργήθηκε από τη DJS Research τον Δεκέμβριο του 2022, έδειξε πως το 15% όσων παίζουν Call of Duty στο PlayStation (έχοντας ασχοληθεί τουλάχιστον δέκα ώρες ή ξοδέψει $100 στη σειρά το τελευταίο έτος), θα "μετακινούνταν στο Xbox.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*