Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Email της Sony επιβεβαιώνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν το ποσό της έκπτωσης του PS Plus για να αναβαθμιστούν

*
Ενημέρωση: Η ίδια η εταιρεία αποδίδει το θέμα σε λάθος.

Email της Sony που κυκλοφόρησε online, φαίνεται να επιβεβαιώνει το γεγονός ότι, όσοι απόκτησαν συνδρομή στο PlayStation Plus με έκπτωση, θα πρέπει να πληρώσουν το ποσό που κάποτε γλίτωσαν αν θέλουν να αναβαθμιστούν στο PS Plus Extra ή Premium.


Το email που αναρτήθηκε μεταφρασμένο στο ResetEra, αναφέρει τα εξής:

"Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το PlayStation Support σχετικά με την τιμή της συνδρομής του PlayStation Plus"

"Απο τη στιγμή που αγοράσατε συνδρομή PlayStation Plus με έκπτωση, υπάρχουν δύο πακέτα του PlayStation Plus η τιμή των οποίων δεν μπορεί να μειωθεί".

"1) Συνδρομή PlayStation Plus που αποκτήθηκε με έκπτωση
2) Συνδρομή του PlayStation Plus που αποκτήθηκε μέσω εξαργύρωσης κωδικού".

"Για τον λόγο αυτό, αν θέλετε να αναβαθμιστείτε στο επίπεδο 2 ή 3, θα πρέπει να πληρώσετε τη διαφορά ανάμεσα στην τιμή με έκπτωση και την κανονική τιμή".

"Για παράδειγμα, αν το κόστος τηε ετήσιας συνδρομής για ένα έτος είναι HK$308 και η τιμή με έκπτωση HK$187,6, η διαφορά είναι HK$120,4, διαιρεμένη με τον αριθμό των μηνών που απομένουν".

"Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η διαφορά που θα πρέπει να πληρώσετε για να αναβαμιστείτε, θα υπολογιστεί αυτομάτως από το σύστημα. Ασφαλώς μπορείτε να αλλάξετε το συνδρομητικό πακέτο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας".

"Αν δεν αναβαθμιστείτε, η υπάρχουσα συνδρομή στο PlayStation Plus δεν επηρεάζεται. Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι εκπτώσεις για παιχνίδια, οι δωρεάν τίτλοι κάθε μήνα αλλά και η πρόσβαση στα 100G αποθηκευτικού χωρου online, θα παραμέινουν ως έχουν".

Ναι μεν η μετάφραση (της ήδη ελεύθερης μετάφρασης) δεν είναι τόσο ξεκάθαρη, όμως φαίνεται πως η Sony επιβεβαιώνει το γεγονός ότι όσοι αγόρασαν κάρτες του PlayStation Plus ή του PlayStation Now, με σκοπό να αποκτήσουν έκπτωση στη νέα υπηρεσία, θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό του γλίτωσαν εφόσον επιθυμούν να αναβαθμιστούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • darkwolf8
    • Φουλ γυφτια δηλαδη.Οταν ομως μας δινουν παιχνιδια με bugs και τα εχουμε ακριβοπληρωσει καποια δεν βλπεω να τρεχει τιποτα η καποιο ειδος αποζημιωσης.Σε τετοιες περιπτωσειςποτεο πελατης δεν εχει δικιο.

*