Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε τεχνικό σφάλμα αποδίδει η Sony τις επιπλέον χρεώσεις για την αναβάθμιση του PS Plus

*
Η Sony Interactive Entertainment αναφέρει ότι οι επιπλέον χρεώσεις σε όσους είχαν προηγουμένως αγοράσει συνδρομές του PlayStation Plus με έκπτωση, οφείλονται σε τεχνικό λάθος. Η υπηρεσία λανσαρίστηκε πριν μερικές ημέρες στην Ασία, με μερικές δυσάρεστες εκπλήξεις για τους χρήστες. Η κυριότερη είχε να κάνει με το γεγονός ότι, όσοι είχαν προηγουμένως αποκτήσει συνδρομή με μειωμένη τιμή, υποχρεώνονταν να πληρώσουν τα χρήματα που είχαν γλιτώσει, προκειμένου να αναβαθμιστούν σε πακέτο διαφορετικό από το Essential.

"Λογω ενός τεχνικού λάθους, παίκτες στην Ασία που είχαν προηγουμένως αγοράσει συνδρομή του PlayStation Plus με έκπτωση, χρεώθηκαν παραπάνω προκειμένου να αναβαθμιστούν. Το σφάλμα έχει διορθωθεί και όσοι επηρεάστηκαν θα λάβουν μία πίστωση. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας", αναφέρει ανακοίνωση της Sony.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*