Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις ότι η ανάπτυξη του Fable από την Playground Games έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

*
Ο λογαριασμός ενός παραγωγού του Fable στο LinkedIn αφήνει να εννοηθεί πως ο αναμενόμενος τίτλος της Playground Games βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του.

Πρόκειται για τον Vijay Gill, που μέσα από το προφίλ του αναφέρει πως διενεργούνται προετοιμασίες και βελτιώσεις για συχνά playthroughs και δημιουργίες κριτικών με άμεσα ενδιαφερόμενους, κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως το Fable είναι σε playable κατάσταση. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στους επόμενους μήνες.

Από την άλλη, ίσως και να μην πιάσουμε τον τίτλο στα χέρια μας μέσα στο 2023. Η Playground Games έχει δει αρκετές αλλαγές στο εσωτερικό της από τη στιγμή της ανακοίνωσης του εν λόγω reboot, όπως την αλλαγή του narrative lead της, με την Anna Megill να αναλαμβάνει το πόστο τον Ιούλιο του 2022.


Το Fable ανακοινώθηκε στο Xbox Games Showcase του Ιουλίου 2020 ως ένα νέο ξεκίνημα για τη σειρά. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*