Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώνεται όπως φαίνεται το AI upscaling, εφόσον κυκλοφορήσει το PS5 Pro (video)

Η AMD θα ξεκινήσει την ανάπτυξη του AI upscaling σε όλες τις συσκευές που έχουν δικό της επεξεργαστή, μεταξύ αυτών το φημολογούμενο PlayStation 5 Pro.

Σε μια συνέντευξη στο No Priors: AI, Machine Learning, Tech & Startups ο Chief Technology Officer της AMD, Mark Papermaster, μίλησε για το μέλλον της εταιρείας στο τομέα της AI. Συγκεκριμένα, είπε πως το 2024 θα είναι σημαντική χρονιά καθώς μόλις ολοκληρώθηκε η ενεργοποίηση της AI σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό της εταιρείας και σύντομα όλες οι συσκευές που “φοράνε” επεξεργαστή AMD θα μπορούν να αναβαθμίσουν την κλίμακα της AI. Έτσι, μπορούμε να υποθέσουμε πως το επερχόμενο PlayStation 5 Pro θα διαθέτει το πολυπόθητο AI upscaling. Σύμφωνα με τον γνωστό ΑΜD leaker, Kepler, το PlayStation 5 Pro θα διαθέτει AI upscaling καθώς η Viola APU που θα τροφοδοτεί το σύστημα δεν περιέχει NPUs.


Η συγκεκριμένη δήλωση του Mark Pepermaster φανερώνει πως η Sony και η AMD εργάζονται πυρετωδώς και πως θέλουν να είναι έτοιμες και για την επόμενη γενιά κονσολών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*