Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επική διάρκεια έχει το ντοκιμαντέρ της Double Fine Productions για το Psychonauts 2 (video)

H Double Fine Productions κυκλοφόρησε ένα, επικής διάρκειας, ντοκιμαντέρ για το Psychonauts 2. Ο τίτλος του είναι Double Fine PsychOdyssey, αποτελείται από 32 επεισόδια και καταγράφει όλη τη διαδικασία δημιουργίας του παιχνιδιού, από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας μέχρι τη στιγμή που τοποθετήθηκε στα ράφια των καταστημάτων.

Η παραγωγή έρχεται μετά το Double Fine Adventure του 2014, ένα άλλο ντοκιμαντέρ, διάρκειας 12 ωρών, σχετικά με το Broken Age. Στο trailer του PsychOdyssey, ο ιδρυτής της Double Fine, Tim Schafer ολοκληρώνει το προηγούμενο ντοκιμαντέρ και όταν τον ρωτάνε τι έπεται, απαντάει το Psychonauts 2.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια στο YouTube, όπου η Double Fine έχει δημιουργήσει ένα playlist για να το κάνετε με τη σωστή σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*