Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφονται χρήματα σε όσους έχουν προπαραγγείλει το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

*
H Paradox Interactive προσφέρει επιστροφή χρημάτων σε όσους έχουν προπαραγγείλει το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Η εταιρεία παραδέχεται ότι έχει περάσει πολύ καιρός από τη στιγμή που έγιναν ορισμένες προπαραγγελίες. Τρία χρόνια μετά, κανείς δεν γνωρίζει το πότε θα λανσαριστεί το παιχνίδι.



Σε σχετικό blog post η Paradox σημειώνει ότι εξακολουθεί να είναι προσηλωμένη στο να προσφέρει ένα υπέροχο παιχνίδι και τώρα ανανεώνει τις διάφορες εκδόσεις και το επιπλέον περιεχόμενο. "Με το περιεχόμενο bunus να ανανεώνεται, η προηγούμενη φυσική έκδοση προσέφερε αντικείμενα που δεν είναι πλέον αντιπροσωπευτικά του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, η Paradox Interactive δηλώνει πως προσφέρει επιστροφές χρημάτων προκειμένου όλοι να απολάβουν την καλύτερη δυνατή αξία.



"Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, επιστρέφουμε τα χρήματα για όλες τις προπαραγγελίες φυσικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της Collector's Edition. Οι ψηφιακές, First Blood Edition, Unsanctioned Edition και Blood Moon Edition παραμένουν ως έχουν, αλλά είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων αν το επιλέξετε".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*