Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτάχυνση των διαδικασιών έφεσης για την απόφαση της CMA αναμένει ο Bobby Kotick

*
Η Activision Blizzard αναμένει ότι θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες έφεσης για την απόφαση της CMA που απαγόρευσε τη συγχώνευσή της με τη Microsoft. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNBC ο CEO της πρώτης, Bobby Kotick, τόνισε ότι η απόφαση είναι παράλογη και δεν στηρίζεται σε γεγονότα.

"Όταν κοιτάς τα γεγονότα και κοιτάς ποιες είναι οι ευκαιρίες για το Ηνωμένο Βασίλειο, αυτή ήταν μια συναλλαγή που απλώς θα ενίσχυε τις ευκαιρίες για ανταγωνισμό, για τους παίκτες, για τους υπαλλήλους και ήταν απλώς μια εσφαλμένη απόφαση από κάθε άποψη. Και αυτό που μας έδειξε είναι ότι αυτές οι ρυθμιστικές αρχές δεν καταλαβαίνουν πραγματικά το είδος της δουλειάς μας".


"Ήταν τόσο εσφαλμένη από κάθε άποψη που στην πραγματικότητα πρόκειται να οδηγήσει σε μείωση του ανταγωνισμού, που είναι το αντίθετο από την αποστολή τους και πιστεύουμε ότι το εφετείο θα το δει και θα αποφανθεί υπέρ μας".

Συνήθως, παρόμοιες υποθέσεις κρίνονται από το εφετείο μέσα σε περίπου εννέα μήνες, όμως ο Kottick αναμένει πως αυτό δεν θα ισχύσει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

"Εμείς, η Microsoft και οι δικηγόροι μας, οι οποίοι είναι εξαιρετικά έμπειροι σε τέτοια ζητήματα, πιστεύουμε ότι υπάρχει τρόπος να επιταχυνθεί η διαδικασία και ότι τα συμπεράσματα ήταν τόσο λανθασμένα, που θα μπορούσαμε να έχουμε μια γρήγορη απόφαση".

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η υπόθεση κλείσει πριν τις 18 Ιουλίου, ημερομηνία που "λήγει" η ισχύς της συμφωνίας για την προτεινόμενη συγχώνευση και αν αυτό δεν συμβεί, τοτε η Activision Blizzard θα εισπράξει $3 δισ.

"Προς το παρόν, δεν μπορώ να σας πω ποιο θα είναι το χρονοδιάγραμμα, επειδή δεν έχουμε καταθέσει τις προσφυγές μας, αλλά θα μάθουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και θα καταλάβουμε πραγματικά καλύτερα ποιο θα είναι το χρονοδιάγραμμα", συμπλήρωσε ο Kotick.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*