Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΕΠΟΣ: Modders «έτρεξαν» το GTA: Vice City σε… internet router! (video)

*
Μπορεί να έχουμε δει το Doom να «τρέχει» σε κάθε απίθανη συσκευή, αλλά ήρθε η ώρα να τα ξεπεράσει όλα το GTA: Vice City που τα κατάφερε σε ένα… internet router! Το δημοφιλές open world game της Rockstar Games που κυκλοφόρησε το 2002 αποκτά τη δική του ξεχωριστή πλατφόρμα, αφού πριν από μερικές ημέρες οι Manawyrn και tSys το έκαναν να «τρέξει» σε ένα TP-Link TL-WDRR4900 internet router!

Οι modders μετέτρεψαν την συσκευή της TP-Link σε υπολογιστή χάρη στον επεξεργαστή PowerPC e500V2 32-bit που περιλαμβάνεται στο εσωτερικό του και που μπορεί να υποστηρίξει τέτοια παλιά games. Λόγω του ότι το router δεν είχε κάρτα γραφικών, οι modders έφτιαξαν ένα PCIe breakout και το έφεραν στο εσωτερικό του για να μπορούν να συνδέσουν μια κάρτα AMD Radeon HD 7470 και να το συνδέσουν σε μια οθόνη.


Δείτε και μόνοι σας!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*