Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται cross-play test για το free-to-play shooter XDefiant

*
Η Ubisoft διοργανώνει closed beta για το free-to-play shooter XDefiant, που θα τρέξει από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023. Ο τίτλος πρωτοανακοινώθηκε το 2021 ως «Tom Clancy’s XDefiant», αλλά η εταιρεία αποφάσισε να αφαιρέσει πρόθεμα «Tom Clancy’s» αφού δέχθηκε έντονη κριτική από τους fans, καθώς το παιχνίδι απέχει πολύ από την στρατιωτική φιλοσοφία των παιχνιδιών που βασίζονται στις ιστορίες του συγγραφέα.

Έκτοτε, η Ubisoft συνέχισε σιωπηλά την ανάπτυξη του τίτλου και τώρα, με το επερχόμενο closed beta test, θα δοκιμάσει τις δυνατότητες του cross-play μεταξύ PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Κατά την διάρκεια του event, τέσσερα διαφορετικά modes θα είναι διαθέσιμα στους παίκτες. Αυτά είναι τα Escort, Zone Control, Domination και Occupy. Οι χάρτες περιλαμβάνουν τους Attica Heights, Arena ,Dumbo, Emporium, Liberty, Mayday, Meltdown, Midway, Nudleplex, Showtime, Times Square, Zoo και Pueblito.

H closed beta θα γίνει κάτω από NDA, που σημαίνει ότι όποιος συμμετέχει οφείλει να υπογράψει πως δεν πρόκειται να διαρρεύσει τίποτα δημοσίως online από πλευράς του. Για συμμετοχή σε δημόσια beta, μπορείτε να εγγραφείτε στο site της Ubisoft για να λάβετε πρόσκληση στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*