Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το 2026 το Paranormal Activity: Found Footage videogame (trailer)

*
Το πετυχημένο horror movie franchise Paranormal Activity έρχεται στα videogames ως Paranormal Activity: Found Footage! H Paramount Game Studios συνεργάστηκε με τις DreadXP και Darkstone Digital (Brian Clarke) και ο τίτλος αναμένεται να ανήκει στην κατηγορία των horror games και να κυκλοφορήσει σε διάφορες πλατφόρμες μέσα στο 2026.

Θα βασίζεται στο lore και τον κόσμο των επτά σχετικών ταινιών που έκαναν κινηματογραφικό ντεμπούτο το 2007 και θα είναι το πρώτο μη-VR Paranormal Activity videogame. Το game θα έχει ένα εξελιγμένο σύστημα haunt που θα αλλάζει δραματικά την ένταση και θα τρομάζει τους παίκτες ανάλογα με τις αντιδράσεις τους.


Ο Brian Clarke έχει εργαστεί στο παρελθόν στο fps horror game The Mortuary Assistant και δήλωσε ενθουσιασμένος με το project που ετοιμάζει αυτή τη στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*